Telefon: 06 (52) 898 222
E-mail: info@bernadreklam.hu

Üdvözlöm!

Bernád Roland vagyok,
a Bernád Present Kft. ügyvezetője. Engedje meg, hogy
bemutassam Önnek magam
és cégem tevékenységeit.

Elérhetőségek:

Telefon: 06 (52) 898 222
Mobil: 06 (20) 574 10 06
Email: bernadr@satrax.hu
             info@bernadreklam.hu
 

Bemutatkozás!

Tisztelt Hölgyem/Uram!

A BERNÁD Present Kft. fő tevékenysége az emblémázott reklámajándékok, textiltermékek, léggömbök, markclip termékek  forgalmazása. Célunk, hogy sok éves tapasztalatunkkal segítsük az Ön vállalkozásának üzleti, ajándékozási és reklámozási tevékenységét.

Színvonalas, jól tervezett reklámhordozókkal, folyamatosan bővülő termékválasztékunkkal igyekszünk az ügyfeleink által támasztott követelménynek megfelelni.

Üzletpolitikánk személyes kapcsolaton alapul, mely biztosítja a rugalmas, egyedi igényeket.

Ötleteinkkel nemcsak a termék kiválasztásában, hanem a reklámanyag megtervezésében és kivitelezésében  is segítjük partnereinket.

Önnek egy lépést sem szükséges tennie, hiszen kérésére felkeressük székhelyén, ügyfeleink számára termékkatalógusunk mellé cége emblémájával, feliratával látványtervet készítünk, melyen még emblémázás előtt láthatja milyen is lesz a kiválasztott ajándéktárgy. Az elmúlt 10 évben melyet ebben az iparágban töltünk be a régió meghatározó reklámajándék  forgalmazó cégévé váltunk.

Szakértelmünk, lelkiismeretes munkánk, elszántságunk, hozzáállásunk magával hozta az elégedett ügyfeleket, hiszen a legnagyobb érték az elégedett ügyfél.

 

Bernád reklám

Weboldal készítés: www.zigi.hu