Telefon: 06 (52) 898 222
E-mail: info@bernadreklam.hu

Üdvözlöm!

Bernád Roland vagyok,
a Bernád Present Kft. ügyvezetője. Engedje meg, hogy
bemutassam Önnek magam
és cégem tevékenységeit.

Írjon nekünk!

Miben segíthetünk?

×
Elérhetőségek:

Telefon: 06 (52) 898 222
Mobil: 06 (20) 574 10 06
Email: bernadr@satrax.hu
             info@bernadreklam.hu
 

Termékeink

Egy jól megválasztott reklámajándék mégtöbb ügyfelet szerezhet Önnek. Kérem keressen bennünket:

 • ha üzletfeleit, partnereit az Ön cégének logójával ellátott reklámtárggyal, szeretne megajándékozni
 • ha saját dolgozóinak szeretne kedveskedni egyedi feliratos irodai eszközökkel, pólóval
 • ha céges rendezvényeit tenné stílusosabbá, különlegesebbé
 • ha rokonait, barátait lepné meg egyedi ajándékokkal – játékokkal, személyes használati tárgyakkal, konyhai eszközökkel,
 • ha valakinek szeretné köszönetét kifejezni, de a szokásos ital–bonbon–virág triónál fantáziadúsabb, személyesebb ajándékra gondol,
 • ha csapatának szeretne azonos feliratú pólót, baseballsapkát készíttetni,
 • esetleg saját magát ajándékozná meg katalógusunkból

Reklámajándékokat, textiltermékeket a legkorszerűbb technológiai gépekkel, eszközökkel emblémázzuk.

 • Emblémázási módok:
 • szitanyomás
 • tamponnyomás
 • gépi hímzés
 • transzfernyomás
 • epoxy gyantás emblémázás
 • szublimációs eljárások
 • vinil matrica
 • 3D gravírozás
 • kerámia emblémázás

Lézergravírozás


Ez megjelenítési technológia, melynek során a mintát beleégetik a termékbe, amely lehet fémből, fából, vagy akár üvegből is.

A lézersugarat számítógép bocsátja ki, biztosítva ezzel a tökéletes végeredményt. Lézergravírozás nem lehetséges több színnel, a színét az anyag színe vagy a gravírozandó felölet alatt lévő réteg határozza meg.

Ez a technika elegáns és tartós díszítést biztosít a termékeknek, amelyre alkalmazzák.

Tamponnyomás


TamponnyomásA tamponnyomás egy olyan népszerű emblémázási technika, amely majdnem minden felületre, formára és méretre alkalmazható.

A kívánt mintát a klisé segítségével egy szilikon tampon helyezi el a terméken. A különböző tamponok használatával a táskától a tollig mindenféle formára alkalmazható a tamponnyomás akár több színnel is. Gyors és gazdaságos, ezért is a legnépszerűbb emblémázási technika a reklámajándékok feliratozásánál.
A tamponnyomás használható műanyag és fém termékeken is, de a tinta felületen való megtapadása a fémfelületeken típustól függően eltérhet.

Szitanyomás


A szitanyomás egy vagy több színnel, sík felületen alkalmazható emblémázási technológia.
A mintát nyomtatási keretben egy gézlapra helyezik, mely egy világos érzékeny réteggel rendelkezik. A minta filmjét a gézre teszik és az egész felszínt UV fénnyel világítják át. A nyomdafestéket a sémán keresztül préselik rá az emblémázandó felületre, melyen ezután a kívánt kép válik láthatóvá.
A szitanyomást például anyag és nylon termékek esetén alkalmazzák, például ernyőkön, sapkákon, pólókon, táskákon és számos már reklámajándékon.

Az emblémázás gyors és népszerű megoldása, ideális hosszabb üzenetek esetén is alkalmazni.

Transzfernyomás


TranszfernyomásA szitanyomás egyik olyan formája, amelynél a mintát egy papírhordozóra nyomtatjuk és annak segítségével visszük fel a termékre, reklámajándékra.
A terméket, reklámajándékot az emblémát hordozó papírral együtt egy hőalagúton vezetjük keresztül. A hő hatására a megjeleníteni kívánt felület a termékre kerül. Ez a technika elsősorban akkor megfelelő, ha több színt szeretnénk nyomtatni a textiltermékekre és esernyőkre, vagy más reklámajándékra.

A technológia kíválóan alkalmas finom részletekből álló grafika durva felültre való nyomatására. Kifinomult emblémázási megoldás a kiváló eredmény eléréséhez.

Vakdombor


VakdomborA dombornyomási technológia során a mintát egy klisére visszük fel (fém lap) melynek segítségével felvisszük a feliratot a termékekre, reklámajándékokra.

A dombornyomás különösen a bőr termékek emblémázására alkalmas. Ez az eljárás nem alkalmazható minden bőr felületen és minden szín esetén.

Ez a technológia nagyon vonzó külsőt, kifinomult érintést ad bármilyen bőrterméken használjuk.

Digitális transzfernyomás


Digitális transzfernyomásDigitális módon nyomtatjuk a logót egy ragadó műanyag felületre.
Az átvitelhez használandó műanyagokat a kívánt formára vágjuk, és azt egy vasaló segítségével átvisszük az emblémázandó reklámajándék felületére. Az eljárás nem minden alakú embléma esetén alkalmazható, a különleges alakú logók túl bonyolultak ehhez a termelés központú eljáráshoz.A digitális transzfel nagy felbontású teljes színes lenyomattal készül.

Az emblémázási technológia költséghatékony megoldás a többszínű minta nyomására rövid határidejű textil megrendelések, reklámajándékok esetén egyaránt.

Hímzés


PólohímzésEgy olyan technika amellyel a logót, feliratot ráhímezzük a termékre, reklámajándékra. A hímzési technológia textíl termékekre, sapkákra, táskákra bizonyos reklámajándékokra használható, alkalmazható.
A hímzés ára az öltések számától és a logó méretétől függ. A makszimálisan használható színek száma 15. A gépek programozásához egy úgynevezett hímzéskártyát, hímző programot használunk, amit minden emblémázáshoz, felirathoz előre el kell készíteni.

Teljesen lefedett terület, valamint az arany vagy ezüst színű cérna használata növeli az emblémázás különlegességét, megjelenését és részben az árát is.

Kerámia transzfernyomás


Kerámia transzfernyomásEnnél a technikánál először a szitanyomással kerül a logó a kerámiára, melyet ezután egy 700C nál is forróbb hőkamrába helyezünk el és égetünk ki.

Az égetés folyamán a kerámia pólusai kitágulnak így a festék összekeveredik a kerámia anyagával.

Miután a kerámia kihűlt, rendeltetés szerinti használat mellett a tinta nem kopik le róla.

Digitális nyomás


A tintasugaras nyomtatási technika sima illetve 3 dimenziós felületekre, valamint majdnem minden anyagra alkalmazható.
A logót kiváló minőségben, közvetlenül a termékre nyomtatjuk.
Ez a technika teljes színt és kitűnő részletgazdagságot eredményez a reklámajándékokon. Az egyszerű szövegtől a nagy felbontású képekig, minden lehetséges. A rendkívül pontos nyomtatás nagy színskálát tesz lehetővé, akár Pantone színek alkalmazásával. A teljes nyomtatási felület, egészen a szélekig nyomtatható, így a lenyomat mérete tamponnyomás esetén jelentősen megnövelhető. A felület anyagától függően fehér alapnyomás vagy előkészítés lehet szükséges bizonyos alkalmazások esetén.

Műanyag bevonat


MüanyagozásA logót matricaként visszük fel, amire a 2 komponensű epoxy gyanta kerül.
Ez a gyantaréteg egy szép átlátszó buborékot képez a logó felett. A gyanta nem csupán kristály tiszta, de megvédi az emblémát a karcolódástól, mindemellett egy harmadik dimenziót is képez.

A matrica bármennyi színből állhat, a gyantabevonat pedig szépen kiemeli az emblémáz a reklámajándékon.

Folyamatosan bővülő termékkínálatunkkal igyekszünk támogatni az Ön reklámkampányát. Igyekszünk  az Ön megrendeléseit a legrövidebb határidővel teljesíteni, akár házhoz szállítással is!

Ahhoz, hogy a számtalan reklámajándék között könnyebben eligazodhasson és megtalálhassa az Önnek legmegfelelőbbet a különböző termékcsoportokat egy-egy külön weboldalra tettük, melynek központi oldala a www.bernadreklam.hu.

Kérem látogassa rendszeresen ezeket az oldalakat, mert a termék paletta folyamatosan bővül. Igyekszünk, hogy valamennyi új megrendelőnk visszatérő, állandó partnerünké váljon,
régi ügyfeleinkkel pedig kapcsolatunk elmélyítésére törekszünk.

Keltse fel leendő ügyfelei érdeklődését léggömbbel!

reklám léggömb Tanácstalan, mivel dobhatná fel rendezvényét? Nem tudja, hogyan hívhatná fel a figyelmet termékeire? Szeretné egyedibbé tenni cége bemutatkozását egy találkozón? Használjon reklám léggömböt!

Világhírű cégek nagy sikerrel alkalmazzák ezt a reklámajándékot, hiszen ki ne figyelne fel egy színes léggömbre az utcán? Ne keresgéljen tovább, a legjobb helyen jár!

A léggömbök manapság elengedhetetlen kellékei egy összejövetelnek, rendezvénynek, vagy barátságos, kisszabású találkozónak. Nem számít, hogy csak néhány fős, vagy több száz fős eseményről, komoly vagy szórakoztató összejövetelről van szó, a léggömbök mindig emelik a rendezvény fényét.

A léggömb tökéletesen szolgál reklámajándékként is, hiszen előállítása és szállítása olcsó, sokféle színben kapható, igen feltűnő jelenség. A lufikon feltűntetett cégnév vagy embléma igazán látványos, főleg akkor, ha kontrasztos színekkel dolgozunk, ráadásul rendezvényeken, kiállításokon nagyszerűen hangsúlyozzák a standokat, segítségükkel már messziről utat mutathatunk az érdeklődőknek.

Használjon Ön is léggömböt reklámajándékként, és meglátja, a hatás nem marad el! Keressen bennünket bizalommal, örömmel segítünk Önnek!

Céglogós ruhák a siker érekében!

céges ruházat Szeretné vállalkozásában megteremteni az összhangot és a csapatmunkát alkalmazottai körében? Szeretné elnyerni ügyfelei bizalmát már az első pillanatokban?

A megoldás a céges ruházat lehet! Köztudott, hogy a cég logójával dekorált ruhák pozitív hatással vannak az ügyfelekre, hiszen cége első perctől az igényesség és a hozzáértés érzetét kelti, nem beszélve a munkatársak között erősödő összetartásról.

Hogyan válasszunk megfelelő céges ruházatot?

Fontos, hogy a céges ruházat mind színben, mind pedig stílusában teljes mértékben passzoljon vállalkozása arculatához. Választhat egyszerű pólót, galléros felsőt, esetleg valamilyen inget, mind-mind más hangulatot kelt. Ezek után a színnel érdemes foglalkoznunk, melyet általában a céges logó vagy a vállalkozás egy tipikus színe ihlet. A logó elhelyezése is kívánság szerint történik, de a legnépszerűbb a ruházat jobb vagy baloldalán elhelyezve, esetleg a hasi vagy háti részen, olykor pedig elegánsan csak a galléron tüntetik fel a kis feliratot vagy emblémát.

Amennyiben javítani szeretne cége arculatán, céges ruházattal egyszerűen célt érhet! Tájékozódjon honlapunkon, illetve keressen bennünket bizalommal!

Céges ajándékkal a promóció sikeréért

reklámajándék Egy üzlet sikerét nagyban meghatározza a sikeres marketing, vagyis az állandó, jól irányzott reklámtevékenység. Az alaposan átgondolt, és megfelelően felépített stratégia mellett nagy szerepet játszik a kitűzött célok elérésében az állandó jelenlét. Jelen lenni a fogyasztók, az ügyfelek, üzleti partnerek fejében, döntéseiben. Ezt sokféleképpen el lehet érni, de talán az egyik legegyszerűbb módja a céges reklámajándékok alkalmazása.

Egy promóció, kiállítás, vásár alkalmával a logózott ajándéktárgyak nemcsak örömet okoznak a vásárlóknak, de gondoskodnak arról is, hogy az adott márka mindig szem előtt legyen. Az olyan népszerű céges ajándékok, mint a ruházat, tollak, bögrék, mind olyan használati tárgyak, melyek bekerülnek a háztartásokba, és a mindennapok rutinjába. Kell ennél állandóbb jelenlét?

Gondoskodjon Ön is a sikeres marketingről, és rendeljen logózott, céges ajándéktárgyakat! Termék kínálatunkban garantáltan megtalálja az igényeinek legmegfelelőbb tárgyakat! Árajánlatért, bővebb tájékoztatásért forduljon hozzánk a megadott elérhetőségeink egyikén!

Kölcsönös megbecsülés, avagy a céges ruházat előnyei

céges ruházat A promotálás mellett lehet más haszna is a céges ruházatnak? Hát persze, hiszen az alkalmazottaiban is növeli a biztonságérzetet, hogy a megfelelő cégnél kötöttek ki, és bátran, büszkén viselik majd a céglogós ruhákat.

A céges ruházat azt szolgálja, hogy az alkalmazott érezze, hogy valahová tartozik, érezze azt, hogy egy közösség befogadta, illetve rendre és fegyelemre tanítja őket. Azonban sok munkaadó nem törődik azzal, hogy pontosan milyen legyen a ruha, sokszor csak egy színt választanak, azt már meg sem nézik, alkalmas-e a ruha az adott viselőjének, az adott munkájához. Ezt a hibát Ön ne kövesse el!

Válasszon tökéletes céges ruházatot! Becsülje meg munkatársait, és higgye el, hogy alkalmazottai értékelni fogják a figyelmet. Legyen Ön a legjobb főnök!

A részletekben rejlenek a siker titkai, kezdje el Ön is jól használni ezeket az eszközöket! Keressen minket bizalommal, és ossza meg velünk elképzeléseit céges ruházattal kapcsolatban, hogy munkatársai azt kapják, amit megérdemelnek!

Céges reklámajándékokkal a sikerért!

reklámajándék Manapság a legtöbb cég rendelkezik valamilyen promóciós ajándékkal, hogy megerősítse pozícióját az ügyfeleknél. Ha Ön még nem rendelkezik céges ajándékokkal, örömmel segítünk a legmegfelelőbb reklámajándék kiválasztásában, és grafikájának megtervezésében.

Ötletes, személyre szabott ajándékkal számos előnyhöz juttathatja vállalkozását. Egy jól kiválasztott meglepetéssel megnyerheti ügyfelei, partnerei bizalmát, fenntarthatja érdeklődésüket, és pozitív benyomást kelthet. Fontos hangsúlyozni, hogy a kiválasztott terméket mindig érdemes egyedi logóval ellátni, mert ha ez elmarad, akkor az ügyfél elfelejtheti, hogy kitől is kapta a különleges ajándékot.

Érdemes olyan reklámajándékot választani, ami hosszú távon is hasznos. Ilyen promóciós tárgy lehet egy céges naptár, amit az ügyfél egész évben használ, vagy esetleg egy reklámtoll, ami szintén mindig praktikus használati tárgy. A megfelelő reklámajándék kiválasztásakor érdemes odafigyelni, hogy mindig összhangban legyen a cég arculatával, például ha cégünk a dinamikus fejlődés, és az újdonságok híve, nem tanácsos elavult, régimódi, konzervatív céges ajándékot választani!

A legjobban úgy lehet folyamatosan fenntartani az ügyfelek érdeklődését, ha az egyediség jegyében logós ajándéktárgyakat választunk. Bármit ajándékozzunk is, a fő, hogy a céglogó, vagy a cégre utaló bármilyen jel rajta legyen az ajándékon.

Amennyiben hasznosnak találta a fenti tanácsokat, forduljon hozzánk, és mi segítünk Önnek megtalálni a tökéletes reklámajándékot! Lépjen velünk kapcsolatba, kollégáink készségesen állnak az Ön rendelkezésére!

A reklámtollban mindig nagyszerű marketing lehetőségek rejlenek!

reklámtoll A reklámtoll az egyik legnépszerűbb céges ajándék típus. Könnyen és olcsón készíttethető céges logóval ellátott nagy mennyiségű toll.

Érdemes belőle annyit rendelni, hogy a cégnél minden dolgozó bármikor hozzáférjen, annak érdekében, hogy csak a céges tollakat használják a munkavállalók. Ez az ügyfelekre tudat alatt van hatással, egységes képet adva cégünkről.

A reklámtoll kiváló marketinglehetőség lehet például egy állásbörze alkalmával is. Rengeteg, cégünk profiljához hasonló érdeklődésű embernek szórhatjuk szét a logónkkal ellátott tollakat, ezzel hosszú ideig a tudatban tartva cégünket. Ráadásul nem csak azoknak az embereknek reklámozzuk magunkat, akiknek adjuk a reklámtollat, hanem ezáltal, egyszerűen a toll használatával tovább reklámoz minket, ezzel még több potenciális ügyfélhez juttatva bennünket.

Egyszerű, de nagyszerű reklámlehetőség!

Ha Ön is szeretne céges reklámtollat rendelni, keressen minket bizalommal elérhetőségeinken, és ossza meg velünk egyedi igényeit!

A fénykép új élete: kreatív fényképes ajándékok

fényképes ajándék A fényképek már régen túlléptek azon a funkciójukon, hogy csupán emléket hordozó dokumentumok legyenek, melyek jeles alkalmakkor kerülnek csak elő a családi fotóalbumból.

A fotó ma már felhasználható arra, hogy különleges ajándék készüljön belőle, de arra is, hogy design elem legyen. A fotó nem csak bekeretezve létezhet a falon. A fotónyomtatás ma már lehetővé teszi, hogy a papíron kívül, számos más hordozóanyagra is felkerülhessenek kedvenc képeink. Így készülhet egyedi bögre, látványos naptár vagy éppen kreatív felsőruházat is, a fényképes ajándékok határtalan lehetőségeket kínálnak.

Engedje szabadjára fantáziáját, a többit pedig bízza ránk, mi megvalósítjuk Önnek! Saját részre, vagy különleges fényképes ajándéktárgyként keresve sem találhatna kedvenc fotóinak jobb helyet.

Keressen fel minket bizalommal, és mi gondoskodunk arról, hogy a legjobb minőségű munkát kapja készhez, mindezt gyorsan és kedvező áron! Ossza meg velünk ötleteit, várjuk megkeresését!

Céges naptárral a sikeres marketing érdekében!

céges naptár készítés Napjaink fogyasztói társadalmában a cégeknek olyan nagyszámú konkurenciával kell szembesülniük, hogy a megfelelő marketingstratégia elengedhetetlen a sikerhez. Mert miért pont minket válasszanak a sok közül? A sikerhez sokszor nem elég a szakértelem, valamint a kiváló minőségű termékek és szolgáltatások, hiszen ha a cég nincs kellőképpen promotálva, az emberek nem fognak róla tudomást szerezni, és ami a legfontosabb: nem fognak emlékezni, és visszatérni sem!

A rendezvények, börzék alkalmával ezért érdemes olyan különféle céges ajándéktárgyakkal készülni, melyek frappánsan összefoglalják a cég profilját, tartalmazzák az elérhetőségeket, de nem túl hivalkodóak vagy tolakodóak, mert azt senki sem kedveli. A legelterjedtebb céges ajándéktárgyak a toll meg a mappa, nyilván, mert praktikusak, de a céges naptár is nagyszerű választás lehet, hiszen naptárra mindig szükségünk van. Rögzíteni tudjuk benne a teendőket, eseményeket, és igazából az sem baj, ha több van belőle – annál kevesebb eséllyel feledkezünk meg a fontos dolgokról. A naptár ráadásul mindig szem előtt van és vonzza a tekintetet, tehát nagyon ideális reklámfelület!

Készíttesse el velünk egyedi tervezésű céges naptárát, és garantáltan sikere lesz!

Közelegnek az ünnepek! Ön felkészült?

reklámajándék A sikeres vállalkozás titka, ha minden körülmények között éberek vagyunk, figyelemmel kísérjük az aktuális történéseket és egy lépéssel a versenytársaink előtt járunk. A megfelelő felkészültség sok esetben olyan előnnyel vértez fel bennünket, mellyel sok csatát megnyerhetünk az üzleti életben is.

Gondolkodjon Ön is előre, és tervezze meg már most karácsonyi promócióit! Vegye fel velünk a kapcsolatot, és szerezze be a karácsonyi promócióhoz szükséges reklámajándékokat, promóciós tárgyakat, ne feledkezzen meg a logózásukról sem!

Az ünnepi promóciók tervezése mellett vegye számításba azt is, hogy szüksége lesz karácsonyi céges kellékekre is, ha azt szeretné, hogy teljes és hiánytalan legyen az ünnepi céges arculat. Az alkalmazottak, hostessek ruházata, tollak, noteszek, céges nyakpántok vagy éppen céges mappák sem hiányozhatnak a listáról.

Keressen minket bizalommal, és vegye igénybe sok éves szakértelmünket! Készíttessen gyorsan, minőségi kivitelezésű céges ajándéktárgyakat és logós reklámajándékokat!

Válassza ki időben a céges karácsonyi ajándékot!

karácsonyi ajándék A Karácsonyi ajándék kiválasztása még magánemberként, saját családunknak sem a legegyszerűbb, cégek esetében pedig még inkább érthető a tanácstalanság. A kapkodás, a rossz választás elkerülése érdekében érdemes időben kiválasztani, mit adunk céges partnereinknek, ügyfeleinknek, vagy éppen munkatársainknak.

Mint a mai világban minden tárgy, így a Karácsonyi ajándék esetében is fontos olyat választani, mely költséghatékony, de mégis a kellemes meglepetés élményét nyújtja a megajándékozottnak. Legyen megfontolt, körültekintő, és kerülje el a karácsonyi csúcsforgalmat, hiszen a nagy ünnepi forgatagban nehezebb az ideális céges karácsonyi ajándék megtalálása.

Cégünk olyan ajándékötleteket kínál Önnek, melyek bebizonyítottan sikert eredményeznek. Legyen szó reklámtollról, céges tollról vagy fényképes ajándéktárgyakról, mi biztosítjuk a minőséget. Termékkínálatunk folyamatosan bővül, így biztosan Önnek is sikerül megtalálnia a cége profiljához legjobban illő, legmegfelelőbb karácsonyi ajándékot!

A céges ajándék fontossága

céges ajándék Minden vállalkozás életében fontos szerepe van a marketingnek. Ennek az egyik legalapvetőbb kellékei a céges ajándékok, melyekkel a vállalkozások időről-időre megajándékozzák ügyfeleiket, partnereiket. Azonban egy jól kiválasztott darab túlmutat az ajándék fogalmán.

Fontos, hogy az ajándékba adni kívánt termék tükrözze a cég mivoltát. Hiteles és kifinomult legyen, éreztesse a kuncsafttal, hogy különleges. Úgy legyen egyénre szabott, hogy mindenki a magáénak érezhesse, anélkül, hogy külön-külön személyhez igazítanánk.

A céges ajándékoknál fontos a minőség, egyediség és esztétikusság. Hirdesse a vállalkozás eszményeit, legyen hasznos és a mindennapokban alkalmazható tárgy. Egy céges toll, vagy céges mappa ajándékozása hozzájárul, hogy ne csak ügyfelünk érezhesse magát kitüntetve, de az általa használt tárgy mások figyelmét is felkeltse vállalkozásunkra.

Ha Ön is egyedi és minőségi céges ajándékot keres, forduljon hozzánk bizalommal, tegye még páratlanabbá vállalkozását, zsebelje be az elismeréseket, és természetesen a profitot!

Munkavállalóiról se feledkezzen meg karácsonykor!

céges ajándék Karácsony előtt minden cég próbál kedveskedni ügyfeleinek, partnereinek céges ajándékokkal. A reklámajándék kedves gesztus a jó viszony megtartása érdekében. Még jobb, ha céges logóval ellátott ajándékot választunk, amelynek köszönhetően vállalkozásunk jobban szem előtt lesz.

Érdemes azonban ebben az időszakban a munkavállalókra, kollégákra is gondolni, hiszen ők is nagymértékben hozzájárulnak a sikerekhez. Számukra szintén kitűnő választás a céges ajándék, melyet év közben is használhatnak munkájuk során, tudat alatt folyamatosan reklámozva vállalkozásunkat. A nyakpánt praktikus például a beléptetőkártyás munkahelyeken, egy céges mappa vagy toll pedig elegáns kiegészítő a megbeszéléseken, tárgyalásokon.

Válasszon Ön is kollégáinak céges ajándéktárgyat, amely egyben reklámeszköz is! Ha logós karácsonyi ajándékot szeretne készíttetni, keressen fel minket elérhetőségeink valamelyikén! Várjuk megkeresését fényképes vagy egyéb különleges ajándéktárgyakkal kapcsolatban is!

Hordja nyakán cége sikerét!

céges nyakpánt Ha ellátogatunk kisebb nagyobb cégekhez, a legtöbb esetben találkozhatunk céges nyakpántot viselő dolgozókkal. Ez manapság népszerű módja a vállalkozások reklámozásának, és egyben rendkívül praktikus megoldás a céges kulcsok, névjegykártyák és beléptető kártyák tárolására is - nem mellesleg mindig kéznél van, így nem kell attól félnünk, hogy elveszítjük vagy ellopják tőlünk.

Hívja fel ügyfelei figyelmét egy igazán esztétikus, színes, egyedi és jó érzékkel kidolgozott, a cég emblémájával ellátott céges nyakpánt segítségével. Rendezvényeken is nagyszerű lehetőség a céges nyakpánt osztogatása, és a résztvevők általában nagy örömmel fogadják az olyasfajta reklámajándékokat, amiknek hasznát is tudják venni.

Ne feledjék: az ilyen különleges ajándékok nem csak örömöt szereznek, hanem jó benyomást is keltenek az emberekben, nem mellesleg egy rendkívül egyszerű, de még is praktikus módja ez a cég reklámozásának!

Amennyiben céges nyakpántra van szüksége, hívjon minket bizalommal!

Hirdessen naptárral!

céges naptár A naptár egy igen gyakran használt hétköznapi tárgy, ami segítségünkre van a programok, jövőbeli események rendszerezésében és mindig pontos információval szolgál az aktuális napot illetően.

A rohanó világunkban igyekszik mindenki számon tartani a tennivalóit, amit legtöbbször a naptárba jegyzünk fel. De nem csak az aktuális névnapot, időpontot vagy programot tudhatjuk meg a naptárból, hanem hirdetési felületként is használhatjuk.

Remek lehetőség egy cégnek, ha naptárt használ fel arra, hogy hirdesse a szolgáltatásait. A céges naptár előnye, hogy könnyedén ellehet készíttetni a cég emblémájával és mindig kéznél van, tehát önkéntelenül is eszébe fog jutni az illetőnek, hogy az adott cégtől kapta a naptárt.

És ki ne örülne egy hasznos ajándéknak? Mindeni örömmel vesz egy olyan promóciós ajándékot, amit ingyen kapott, figyelemfelkeltő és még a mindennapokban is tudja használni.

Válassza a legjobb hirdetési felületet, a céges naptárt! Még nem késő! Amennyiben szeretné Ön is céges naptárral magához csábítani ügyfeleit, keressen fel minket elérhetőségeink egyikén!

A reklámlufival csak nyerhet!

reklámlufi Céges rendezvényt szervez, amelyre nem csak a munkatársakat és ügyfeleket hívja meg, hanem a családjaikat is? Ha igen, gondoljon a legkisebb korosztályra is!

A gyerekek imádják a színes lufikat, ha meglátják a lufiárust, szinte biztosan kérnek a léggömbökből. Ha céges rendezvényén reklámlufit ad a kicsiknek, azzal mindenki csak jól járhat! A gyerekek nem unatkoznak, hanem örülnek – ennek köszönhetően a szülők szintén elégedettek lesznek – a cégnek pedig kitűnő reklám, hogy a városban itt-ott feltűnik a neve, logója.

A reklámlufi egyszerű dolog, mégis egy könnyen megtérülő beruházás, amellyel ráadásul örömet is szerez munkavállalói és ügyfelei gyermekeinek, nem utolsó sorban pedig színesíti a rendezvényt. A reklámléggömbök használhatók egyszerűen díszítésre és reklámajándékként is.

Céges rendezvényén várja Ön is a legkisebbeket reklámajándék lufival! Hirdessen hatékonyan, mégsem erőszakosan! Keressen minket bátran céges tollakkal és más logós ajándéktárgyakkal kapcsolatban is!

Hasznos és tartós – a céges mappa

reklám Amikor szeretnénk megnyerni az ügyfelek bizalmát, akkor fontos, hogy professzionális cég benyomását keltsük. Nem véletlenül mondják, hogy az ördög a részletekben rejlik – olyan apróságok is számíthatnak, amelyek talán természetesnek tűnnek, hiányuk viszont roppant feltűnő.

A profi vállalkozások manapság már odafigyelnek arra, hogy a különféle dokumentumokat ne csak csupaszon adják oda az ügyfeleknek, hanem mappát is mellékeljenek hozzá. Ez egyrészt hasznos, hiszen a fontos dokumentumok nem fognak gyűrődni szállítás közben, másrészt a céges mappa remek reklámlehetőség is egyben.

A céges mappa lehet egyszerű, pusztán a vállalkozás logójával ellátott darab, de akár még bizonyos ajánlatokat is fel lehet tüntetni rajta, vagy a szolgáltatások rövid listáját. A lényeg, hogy mindez ízléses, áttekinthető módon történjen és mindenképp vonzza a szemet. Mivel sokan a mappákat akár a mindennapi életben is hasznosítják, így egy szépen elkészített céges mappa könnyen hordozható reklámként szolgálhat.

Használja ki a lehetőséget és kérje ajánlatunkat Ön is!

Lássa el munkavállalóit egyedi céges ruházattal!

reklámlufi Valamennyi cég vezetősége számára fontos, hogy minden eszközt megragadjanak annak érdekében, hogy leendő, illetve jelenlegi üzletfeleik, vásárlóik felé megbízható képet sugározzanak magukról.

Ha munkavállalóink egyedi céges ruházatot viselnek a munkavégzés és az esetleges ügyfelekkel való érintkezés során, akkor egy kifejezetten megbízható és profi cég hatását keltik, legyen szó bármilyen területről. Az egyedi céges ruházat sokféle lehet, állhat egy nyakkendőből, de akár komplett formaruháról is beszélhetünk. Tehát a lehetőségek az ilyen jellegű ruházatokat tekintve gyakorlatilag végtelenek, illetve így minden cég megtalálhatja az arculatának megfelelő egyedi öltözékeket.

Válasszon minket, ha azt szeretné, hogy a munkavállalói által viselt céges ruházat garantáltan sikert arasson a vevők és az üzletfelek körében! Profik vagyunk a különböző egyedi termékek gyors és pontos elkészítésében, tehát biztos lehet benne, hogy a nálunk igénybe vett szolgáltatásokban nem fog csalódni!

Tegye emlékezetessé céges rendezvényét!

céges ajándéktárgyak Céges rendezvényeinken általában szeretnénk jó benyomást tenni partnereinkre, ápolni a jó kapcsolatot és újakat kialakítani. Azért, hogy leendő partnereink megjegyezzenek minket a szívélyes vendéglátásnál egy kicsit többet is tehetünk.

Amellett, hogy kedves gesztus, ha saját logónkkal ellátott céges ajándéktárgyakkal lepjük meg a résztvevőket, biztosítjuk, hogy később, a mindennapok során is eszükbe jussunk. Például, ha előkapják a zsebükből a reklámtollat, amin a mi nevünk szerepel, vagy, ha fontos papírjaikat a cégünk lógójával ellátott irattartókba rendezik.

Ha kicsit személyesebb ajándékot szeretnénk adni, vagy esetleg komplett ajándékcsomaggal készülünk a rendezvény látogatóinak, akkor a bögre, naptár és a céges ruházat is jó ötlet lehet. A fényképes ajándéktárgyak kivitelezési formáinak szinte csak a képzelet szabhat határt.

Ha nagyszabású céges rendezvényre készül, amin szeretné vendégeit céges ajándéktárgyakkal meglepni, forduljon hozzánk! Segítünk kiválasztani a legmegfelelőbb ajándéktárgyakat, amikkel a lehető legpozitívabb benyomást keltheti vendégeiben!

Az iratrendezés elengedhetetlen kelléke

céges mappa

Minden vállalkozás életében fontos a precizitás, mely számtalan módon megmutatkozhat. Többek között a céges iratok rendezettségénél is. Egy sikeresen működő cégnél elengedhetetlen az ideális iratrendezés, hiszen ez biztosíthatja a munkafolyamatok gyors és pontos működését, az ügyfelek elégedettségét, és az adózási kötelezettségek teljesítésének gördülékenységét is! Ahhoz, hogy az iratrendezés tökéletes legyen, szükséges a megfelelő céges mappa!

És hogy miért fontos, hogy az iratok céges mappákba legyenek rendszerezve? Egyfelől ez is egy remek marketing, illetve reklám fogás, hiszen így az ügyfeleknek átnyújtott iratok is a saját logóval és névvel ellátott mappákba kerülhetnek, melyek további ismertséghez vezethetnek. Másfelől a már meglévő ügyfelekből is bizalmat válthatunk ki, továbbá, ha vállalkozásunk más cégek megbízásaival is foglalkozik, könnyebben megkülönböztetheti a saját iratait a megbízóinkétól.

A minőségi céges mappa természetesen strapabíró és újrafelhasználható, illetve esztétikus kivitelezésben készül! Ha Ön is ilyen mappát szeretne vállalkozása számára, keressen minket bizalommal!

Markclippel is hirdetheti cégét!

Manapság számos hirdetési felülettel és marketing eszközzel találkozhatunk, ezért talán azt gondolhatnánk, hogy minél szembetűnőbb és figyelemfelkeltőbb hirdetési tárgyakkal érdemes népszerűsíteni a céget. Azonban a kevesebb néha több, így bátran válasszunk apróbb reklámajándékokat is, sok esetben egy kisebb tárggyal is ugyanolyan hatást érhetünk el. Nem feltétlenül az a lényeg, hogy minél nagyobb legyen a hirdetési felület, hanem inkább az a mérvadó, hogy akár mindennap hasznát lehessen venni az adott eszköznek.

A markclip ezt a vonalat követi és kitűnő reklámajándékként szolgál. Ez egy olyan eszköz, amely a mindennapi munkánk során segítségünkre lehet, hiszen ezáltal tudjuk rendszerezni az iratainkat, leveleinket is akár.Több lapot is képes összecsíptetni a markclip, így mindig tudni fogjuk, melyik lapkupachoz nyúljunk.

Ha Ön is szeretné cégét hasznos reklámajándékokkal hirdetni, akkor válasszon ajándéktárgyaink közül, és mi elkészítjük Önnek kiváló minőségben! További információkért keressen minket elérhetőségeinken!

Céges léggömb – tökéletes díszlet a karácsonyi rendezvényre

Itt a november, lassan év vége van, ideje elkezdeni a karácsonyi céges rendezvények szervezését. Nem egyszerű megtalálni az eseményhez ideális helyszínt sem, azonban érdemes a díszítésre is egy kis időt szánni. A lufik egyszerű, ám mégis látványos megoldást jelentenek, és minden korosztály szereti őket.

A lufis díszítést könnyen a cég arculatához igazíthatjuk, hiszen ha sok színes léggömbbel készülünk, bohókás hatást kelt, ha pedig egyszínűeket választunk, igazán elegáns lesz az összkép.

Cégünk kedvező áron vállalja céges léggömbök készítését, így a színeken túl bátran játszhatunk a logóval is, hogy még kívülálló is láthassa, kik ünnepelnek. A karácsonyi partin szokás odaadni a munkatársak számára a céges ajándékokat, melyek elkészítésében szintén tudunk segíteni. Ezek lehetnek akár fényképes, akár logós ajándéktárgyak, szívesen segítünk a kiválasztásban is.

Hívjon minket bizalommal, ha szeretné igénybe venni szolgáltatásainkat, minőségi termékekkel és kedvező árakkal várjuk!

Hosszantartó reklámhatás az ünnepek idején is!

Mit tegyünk akkor, ha gyötör minket a kétség, hogy az ünnepek közeledtével, milyen nagyvonalú gesztussal, milyen ajándékkal tudnánk partnereinknek megköszönni az egész éves együttműködést? A sikeres csapatmunka egyik fő pillére, hogy viszonozzuk partnereinknek, közvetlen kollégáinknak, amit tettek értünk és cégünkért.

A különleges ajándékok átadása és elfogadása sajnos sok multinacionális cégeknél erősen beszabályozott, így egy olyan megoldás szükséges, ami minden fél számára kielégítő.

A reklámajándék megoldást jelent, akár kiegészítőként is. Logózott ajándéktárgyak, céges mappa vagy éppen egy frappáns mottóval és köszöntővel ellátott nyakpánt. Vállalkozásunk olyan ötleteket és lehetőségeket kínál, melyek segítségével nem csak köszönetet mondhat, de az apró, kedves gesztusnak köszönhetően hosszútávon is sikeresebbé teheti cégét.

Ne feledje, termékpalettánk, folyamatosan bővülő szolgáltatási körünk segít megtalálni az Ön céljainak legmegfelelőbb megoldást! Az ünnepek közeledtével zsebelje be az elismeréseket, a jövőben pedig a reklám adta profitot!

Itt az új év, új naptárra is szükség van!

Az új év nem csupán azt jelenti, hogy rengeteg izgalmas feladat és kihívás vár ránk, céljaink eléréséhez bizony legtöbbször szigorúan betartandó határidők is tartoznak. Mi mással lehetne a betartandó határidőket nyomon követni, mint egy vadonatúj 2017-es céges naptárral?

Keressen minket bizalommal, és készíttesse el velünk új céges naptárait! Még nem késő, nem késett le semmiről, de jobb, ha minél hamarabb intézkedik, hogy az év hátralévő részében Ön és valamennyi munkatársa is folyamatosan nyomon követhessék a határidőket!

Miért érdemes még céges naptárat készíttetnie? A naptár kiváló eszköz a vállalkozás arculatának prezentálására. A logóval, szlogennel, képekkel ellátott céges naptár nagyszerűen illeszkedik a hasonló levélpapírokhoz, mappákhoz, jegyzettömbökhöz is. Mindemellett készülhet belőle céges ajándéktárgy is, amivel az ügyfeleket, vásárlókat, partnereket lepheti meg.

Forduljon hozzánk bizalommal, és készíttesse el velünk idei céges naptárját is!

Miért jó a céges ruházat?

Szeretné, ha munkavállalói valódi csapatként működnének együtt? Esetleg fontos, hogy egyértelműen felismerhetőek legyenek azok, akik dolgozóként vannak jelen egy helyszínen? Vagy az arculat miatt lenne jó az egységesítés? Akkor döntsön bátran a céges ruházat mellett!

Ha bevezeti a céges ruházat alkalmazását, akkor több előnyt élvezhet, mint hinné!

 • •A munkavállalóknak segíthet abban, hogy utcai ruhájukat épségben megőrizzék
 • •Egységet teremt, erősebbé teszi a csapathoz való tartozás érzését
 • •Egyértelművé teszi mások számára, hogy ha valamiről érdeklődni szeretnének, akkor ki az illetékes a helyszínen
 • •A céges ruházat segít megteremteni akár még az irodai helyiségekben is a látványvilág harmóniáját, főleg, ha nagyon egyszerű, egyszínű terekről van szó

Ha Ön is úgy dönt, hogy céges ruházatot rendel, akkor válassza a legjobbat! A minőség nem hagyhat kívánnivalót maga után, hiszen ezek az öltözékek a vállalkozásról alkotott képet is erősítik – forduljon hozzánk a legelőnyösebb megoldásokért!

Céges ajándékok a munkavállalók szempontjából

Napjainkban a vállalkozások közötti üzleti kapcsolatban nagy jelentősége van a kisebb-nagyobb céges ajándékoknak. A fontosabb partnereket érdemes meglepni valamivel karácsonykor, vagy egy jelesebb eseménykor. De mi a helyzet a munkavállalókkal?

Érdemes szem előtt tartani, hogy a cég dolgozóin múlik minden: ha ők nincsenek, vagy nem jól végzik a munkájukat, akkor a cég sincs, vagy nem profitál. Persze mindig mindenkinek a helyére lehet mást találni, de hosszú távon biztos, hogy ez nem kifizetődő megoldás. Bizonyos időközönként érdemes a munkavállalóknak is kisebb céges ajándékokkal kedveskedni. Fontos, hogy érezzék, hogy a cégnél megbecsülik őket és a munkájukat, nem hiába járnak be nap, mint nap a munkahelyükre. Ezáltal motiváltabbá válnak, ami nekik is és a cégnek is jó. Logós ajándéktárgyaink egyúttal reklámhordozóként is funkcionálnak!

Céges ajándékokért keressen fel minket, vagy nézzen körül honlapunkon és rendeljen kedvére kínálatunkból! Termékkínálatunk folyamatosan bővül, érdemes időről-időre ellátogatni hozzánk!

A 3D gravírozás előnyei: A különleges ajándékok világa

A 3D gravírozás előnyei: A különleges ajándékok világa

Életünket különböző ünnepségek, alkalmak kísérik végig, amikor is megajándékoznak minket, vagy mi szerzünk örömet másoknak. Utóbbi esetében a tökéletes ajándékot megtalálni nem kis kihívás, de az ünnepelt öröme mindennél többet ér. Ha szeretne valami maradandó meglepetéssel kedveskedni szeretteinek, válassza a 3D gravírozást!

A legtökéletesebb választás a 3D gravírozással készült ajándék! Rendkívül mutatós, örök darab, amit az ünnepelt ízléséhez formálhatunk. Ez a technika a legkedveltebb és ezzel együtt a legtartósabb gravírozási módszer, aminek segítségével képeket, logókat lehet üvegfelületre készíttetni az egészen apró részletekig. Az ezzel a technológiával készült tárgyak kiváló ajándékok bármilyen alkalomra, legyen szó születésnapról, évfordulóról vagy esküvőről. A 3D gravírozással készült üvegek különböző méretben, formában igényelhetők, minden a mi elképzelésünktől, fantáziánktól függ!

Ha egyedi, különleges ajándékkal szeretné meglepni rokonait, barátait, akkor vegye igénybe 3D gravírozás szolgáltatásunkat, amelynek segítségével bármilyen közös képi emléküket üveg formába „zárhatják”! Szerezzünk együtt örömet!

 

Markclip, promócsipeszMarkclip, promócsipesz
Fogja össze postázandó anyagait az időtálló Markclippel, és céges levezésén keresztül stílusosan tudja eljuttatni cége nevét, elérhetőségét, logóját partnereinek.
Adler RuházatAdler Ruházat
Az egységes munkahelyi öltözék jól átgondolt üzletpolitikát és megbízhatóságot sugall. Az Adler munkahelyi öltözékek lépést tartanak a divattal.
Bernád ReklámBernád Reklám
Rendezvényeken remek promócióként szolgálhat a vállalkozását reklámozó feliratos, emlémás lufihalmaz, nem beszélve annak dekorációs hasznáról.
PólóreklámPólóreklám
Rendezvényeken remek promócióként szolgálhat a vállalkozását reklámozó feliratos, emlémás lufihalmaz, nem beszélve annak dekorációs hasznáról.
Naptár
Naptár
Elkészült új, egyedi naptár katalógusunk! tekintse meg, rendeljen katalógust INGYEN!Bernád PresentBernád Presents
Több mint 5 000 termék aktuális készleten lévő mennyiségekkel, árakkal az Ön kedvéért!


ReklámléggömbReklámléggömb
Rendezvényeken remek promócióként szolgálhat a vállalkozását reklámozó feliratos, emlémás lufihalmaz, nem beszélve annak dekorációs hasznáról.

Kedves látogató!

Folyamatosan bővülő termékkínálatunkkal igyekszünk támogatni az Ön reklám-kampányát. Igyekszünk megrendeléseit a legrövidebb határidővel teljesíteni, akár házhoz szállítással is.

Kérem látogassa rendszeresen oldalainkat, mert a termék paletta folyamatosan bővül. Igyekszünk hogy valamennyiúj megrendelőnk visszatérő, állandó partnerünké váljon, régi ügyfeleinkkel pedig kapcsolatunk elmélyítésére törekszünk.


Bernád reklám

Weboldal készítés: www.zigi.hu