Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü
Ön itt jár: > Kezdőlap >

Itt az iskolakezdés - Mi kell a gyereknek?

2021. 08. 24. 12:55:23

Szülőként az augusztus vége már a tanévre történő felkészülésről szól. Nem egyszerű ez sem a gyermeknek, sem a szülőknek, hiszen rengeteg plusz eszközre van szükség az év elején. Új tollak, ceruzák, radír, hátizsák, tornazsák, sportfelszerelés.

Nem elég, hogy feleljen meg az iskolai elvárásoknak, de a gyermek is szeresse, legyen egyedi és különleges. 

Abban tudunk segíteni, hogy kényelmesen, online összeválogatva kiválassza a megfelelő eszközöket az iskolakezdéshez, és jó pár cucc legyen letudva, csak a futárt kelljen várni. 

Ezzel nem csak időt spórol, de pénzt is, és még egyedi megjelenésű eszközt is tud használni gyermeke. 

Listába szedtük mire lehet szükség.

 

Ceruzák, Tollak:

A ceruza és a toll is fogyóeszköz egy iskolában... Eltűnik, kölcsönadja, de nem kapja vissza, elfogy vagy kifogy, elrágja, eltörik. Bármi is történhet. 

Nálunk számos típusú, színű, (illatú) tollat és ceruzát talál, amelyet gyorsan szállítani is tudunk. Nem csak hagyományos kinézetűek vannak!

Ceruzák ide kattintva érhetők el.

Tollak ide kattintva érhetők el.


 

Radír, hegyező:

Általában a radír egy évet biztos kibír és a hegyezőre is jó esetben évente egyszer vagy ritkábban van szükség, ha most jött el az ideje, akkor ide kattintva vásárolhatók meg, hagyományos és jópofa kivitelben is.

 

Hátizsákok:

Hátizsákok között találunk kisebb és nagyobb méretűeket is, különböző kialakítással, egyzsebes kivitelben vagy több zsebbel szerelve. Kicsiknek és nagyobbaknak is megtalálja a megfelelőt, méghozzá kedvező áron.

Kattints ide és nézd meg a hátizsákokat.

 

Tornazsákok:

Tornazsákjaink egyedi mintával is kérhetők, amivel az iskola csapatát is fel tudjuk szerelni, de minta nélkül is megrendelhetők. Több színben és méretben érhetők el. Tartós használatra!

Ide kattintva érhetők el!

 

Sportruházat:

Ismét egy fogyóeszköz. Kinövi, elszakad, épp mosni kell. Érdemes többnek lenni otthon, hogy a vészhelyzetekre is legyen egy jó póló. Kicsitől egészen nagy méretig.

Nézd meg őket ide kattintva.

Tartalomhoz tartozó címkék: Reklámajándék ötletek