Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü
Ön itt jár: > Kezdőlap >

Konyhai kiegészítők ajándékba vagy irodai használatra? Segítünk!

2021. 08. 17. 16:58:09

Mi, a Bernádreklám-nál törekedünk arra, hogy csak minőségi és hasznos ajándékok találjanak gazdára. Emiatt összeszedjük minden ajándék típusnál azokat a lehetőségeket és okosságokat, amelyek azt segítik, hogy a megfelelő ajándékot adjuk, a megfelelő személynek, a megfelelő alkalomból.

A mostani a cikkben az konyhai irodai eszközökkel foglalkozunk.

(El kell, hogy mondjuk, hogy a cikkeink szubjektív véleményt tükröznek!)

 

Milyen eszközökről is van szó?


Olyan konyhai eszközökről, amelyeket akár otthon, akár irodai konyhában szívesen látunk. Nem csak esztétikus, de praktikus, hiszen mit ér egy szép eszköz, ha nem használható. A konyhai kiegészítők pont olyan tárgyak, amelyeknek megléte természetes, de ha hiányzik, akkor nagyon tud hiányozni. Például:

Bor és koktélkiegészítők, Ebéddobozok, ételtárolók, Flaskák, thermo bögrék, Hűtőmágnesek, Kávés és teás kiegészítők, üvegnyitók, konyhai mérlegek.

 

Kinek szoktunk adni ajándékba?

 

Ezek az ajándéktárgyak olyan használati tárgyak, amelyeket minden konyhában szívesen látnak, hiszen biztos, hogy találsz nálunk olyan kiegészítőt, ami nem csak jópofa, praktikus is.

Gondoljunk arra, hogy mindenkinek van egy kedvenc szokása, amit a konyhában csinál. Bort tölt, csomagol magának ételt, csinál egy meleg teát, vagy épp süt. Ha az ajándékozott szokott ilyeneket csinálni, akkor biztos, hogy örülni fog neki.

Pro Tipp: Érdemes egy kicsit kiegészíteni és mellékelni egy ehető ajándékot is adni az ajándéktárgy mellé.

 

 

Milyen alkalomból adjuk ajándékba?

 

Konyhai eszközt sok alkalomból lehet adni.

Egy új lakásba vagy házba való beköltözés megünneplésére tökéletes ajándék, hiszen annyi mindenre szüksége lehet, hogy jó, ha kap valami hasznosat, amiről mindig Te jutsz eszébe.

Lehet adni kollégáknak, főnöknek is figyelmességből, vagy karácsonyi ajándékozás miatt. Extra jó, ha céges logó vagy szöveg kerül rá. (Ha ilyenre is gondoltál, akkor görgess az utolsó pontra)

 

Milyen típusok vannak?

 

(Lássuk részletesen, az adott névre kattintva eljutsz a termékhez.)

 

Bor és koktélkiegészítők:

Számos olyan termék, amit egy bor-imádó imádni fog és használni is fogja. Például: Bornyitó, borzáró, borhűtő, borkiöntő, palacktartó.

Ebéddobozok, ételtárolók:

Tipikus használati tárgy általában. Jellegtelen, semmi extra. De vannak olyan típusok, amelyek egyediek, stílusosak, olyan ami tuti nincs másnak. Ha irodába szokott vinni ételt az ajándékozott, akkor biztos, hogy nem nyúlhatsz mellé ezzel.

Flaskák, thermo bögrék:

Az ételdobozok társa a thermo bögre és a flaska ( J ). Sokan szeretnek otthonról hozni kávét, teát és hasonlókat vinni magukkal. Erre tökéletes választás. Azoknak is jó ajándék, akik sokat túráznak.

Kávés és teás kiegészítők

Egyértelműen a kávé és tea szerelmeseinek sosincs elég kiegészítő. Mindig van olyan tárgy, aminek örülni tudnak. Nálunk mindenkinek megtalálod a megfelelőt.

Konyhai használati tárgyak:

Itt találsz minden olyan tárgyat, aminek bárki örülni fog, aki szokott főzni, sütni. De nem hagyományos, átlagos konyhai kiegészítőket találsz itt, hanem egyedi megjelenésű és praktikus megoldásokat. Legyen szó edényfogóról, konyhai időzítőkről, mérlegekről, kötényekről, só –borsszórókról, vagy akár vágódeszkákról, kötényekről.

 

Mintával vagy anélkül kérjük?

 

Itt a webshopban meg lehet úgyis rendelni a konyhai kiegészítő ajándékokat, ahogy a képen szerepel, de lehet rá kérni extra szövegezést, logót vagy bármilyen mintát. Ezzel teljesen egyedivé tudjuk varázsolni. Akár egy Boldog szülinapot, 5. Évfordulóra jól tud mutatni rajta. Céges logóval, szlogennel pedig a rendezvényeket, irodát tudja elvarázsolni.

Nézd meg őket ide kattintva!

Tartalomhoz tartozó címkék: Reklámajándék ötletek